Wie zijn wij ?

Wie zijn wij?....... is eigenlijk....... wie ben ik !

Richard Driessen, na 30 jaar mijn sporen verdiend te hebben in diverse mooie ( management) functies bij ING/ Nationale- Nederlanden heb ik bewust gekozen voor het ondernemerschap. Het is mijn passie om personen en bedrijven verder te helpen bij het maken van keuzes en zaken geregeld te krijgen.


Hypotheekadvies

Op het gebied van Hypotheekadvisering richt ik mij op de financiering van woonhuizen/ appartementen: nieuwbouw en bestaande bouw, laten bouwen of zelf bouwen.

Naast nieuwe hypotheek aanvragen kunt u mij ook benaderen voor advies op het gebied van rentewijzigingen ( afkoop/ middeling) en oversluitingen van hypotheken.


Doelgroep

Mijn doelgroep is breed omdat ik niet graag 'nee' verkoop. Zowel starters, doorstromers als 55 plussers die met een hypotheekvraag zitten zijn bij mij aan het juiste adres. Werkzaam in loondienst of als ondernemer? Ook als je korter dan 3 jaar een eigen bedrijf hebt, help ik je graag verder.


Samenwerking

Met betrekking tot Hypotheken en Verzekeringen wordt er nauw samengewerkt met het intermediair De Miranda Hypotheken en Advies (DMHA). Een professioneel bedrijf wat haar sporen verdiend heeft op het gebied van advisering van financiƫle producten en voor 100% onafhankelijk is.

Dit kantoor voert tevens de administratie van Richard Driessen Advies.

http://www.dmha.nl 


Voorwaarden/ Garanties

De algemene voorwaarden van DMHA, KvK nr. 83749764, zijn van toepassing.

DMHA is bij de AFM ingeschreven onder nummer 12048512.

Openingstijden

ma-do 09:00-22:00
vr-zo 09:00-18:00


Afspraken in het weekend kunnen gemaakt worden na telefonisch overleg

Contactformulier